Home Acryl Gel ManiQ Young Nails Sparitual Webshop Contact
Home  // SpaRitual   

SpaRitual

SpaRitual

Voor wie het nog niet wist, is SpaRitual hét ‘top of the bill’ merk voor Spa en Wellness salons, Schoonheidssalons, Pedicuresalons en natuurlijk Nagelsalons. SpaRitual wordt wereldwijd verkocht en is in veel glossies te zien. De lijn is zeer veelomvattend en heeft onder meer alle producten voor natuurlijke hand- en nagelverzorging, nagellak en verharders, pedicureproducten en een breed scala Spa en Wellness producten. Mede door de kwaliteitsuitstraling is dé perfecte match voor Young Nails.

Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Vegan betekent niet alléén dierproefvrij, het betekent óók :vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. In deze tijden waar iedereen met ons milieu bezig is, kan iedere salon er goede sier mee maken, én er een mooie boterham aan overhouden!

SpaRitual bestaat uit drie hoofdlijnen:
1) Nail Lacquers (veganistische nagellakken)

2) Nailcare Essentials (o.a.treatments, verstevigers, topcoats, eco vijlen)
3) Multipurpose Spa producten (o.a. crème’s, olie, scrubs, lotions, maskers)
De producten zijn deels voor professioneel gebruik (behandelproducten en grote maten) en deels voor salonverkoop. Zowel de verpakking als het ondersteunende materiaal maken van de retail producten zeer aantrekkelijke producten om in huis te hebben. De kwaliteit en de producteigenschappen vinden hun uitstraling in de producten zelf. Eenmaal begrepen waar SpaRitual voor staat is er zowel voor de salon als de klant (eindgebruiker) geen weg meer terug. Het zijn unieke producten die op dit moment door geen enkele fabrikant worden geleverd.SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om te healen en tijd om geest en lichaam zichzelf te laten herstellen en weer in balans te brengen. De Spa producten zijn daarom bij uitstek bedoeld voor (de betere) Sauna’s en Thermen, beautysalons en massagesalons. Zo gebruikt een vijfsterren hotelketen als Ritz-Carlton de SpaRitual producten in hun wellness afdelingen. De SpaRitual multipurpose lijn bestaat uit een selectie van hoogwaardige maskers, scrubs, crèmes, lotions, minerale zouten en oliën.

Net zoals de lakken en de treatments zijn de Spa-producten volledig dierproefvrij en gemaakt van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal.

Ook voor deze producten geldt dat er naast de zeer mooi verpakte retail maten ook zeer voordelige PRO-size verpakkingen (professionele verpakkingen). Het behandelen van klanten is relatief aantrekkelijk gemaakt door de prijs van deze PRO-sizes. Hiermee is een optimale verkoop ondersteuning mogelijk via het doen van behandelingen. De filosofie achter de producten van SpaRitual is gebaseerd op herstel van de energievelden in ons lichaam, nader omschreven in Chakra’s. Wie er meer over wil lezen verwijzen wij naar onze website www.sparitual.com (binnenkort ook in Nederlands).De nagellakken zijn natuurlijk vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. Heel bijzonder is de ergonomie van de grip van de kwast. SpaRitual heeft goed begrepen wat nodig is voor effectief en efficiënt lakken. De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual lak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben. Veel klanten vinden dit steeds belangrijker.

De Nail Care Essentials bestaan uit verharders, topcoats, verzorgende en verstevigende lakken, anti-fungus treatments, diverse removers, cuticle treatments en ecovijlen. Een zeer veelomvattende productgroep, allemaal geproduceerd van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal. Zelfs de verpakkingen! De producten uit de groep Nail Care Essentials zijn allemaal in een aantrekkelijke retail doos verpakt. De producten verkrijgen hiermee de uitstraling die past bij het kwaliteitsniveau dat SpaRitual uitademt. De betere salons verkrijgen met producten van SpaRitual daarom een extra dimensie in de zin van uitstraling en ambiance. Tevens zijn alle

verbruiksproducten (topcoats, cuticle treatments etc. zijn verkrijgbaar in een zeer voordelige PRO-size verpakking. Verbruik- en verkoopartikelen zijn zo dus economisch goed gescheiden. Dat maakt het geven van behandelingen aantrekkelijk en tevens verkoopondersteunend. 

Met SpaRitual kiest u voor kwaliteit en een eco vriendelijk product!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten!© 2020 Sky High Naildesign opleidingen Almere en omstreken, it's all about YOU | Disclaimer | Powered by Codestream 3.8.1