Home Acryl Gel ManiQ Young Nails Sparitual Webshop Contact
Home  // Young Nails   

Young Nails

Young Nails

Kiezen voor Young Nails is kiezen voor kwaliteit. Onbezorgde kwaliteit, échte kwaliteit. Je maakt er nagels mee die blijven zitten, nooit loslaten, gemakkelijk en simpel worde aangebracht. Nagels waar je klanten voor terug blijven komen! Dat is toch waar het échte geld in zit? Een klant één keer bedienen kan iedereen. De echte goede styliste weet dat het níet om die éne keer gaat, maar ‘om de volgende keren’. Daar zit het geld in… Young Nails helpt daar als geen ander bij. HOE?

1) Door je een product te geven dat doet wat het moet doen. Het moet snel en simpel aangebracht kunnen worden en nooit loslaten, toch? Gel, Acryl, Manicure producten, het maakt niet uit. Alles in de lijn is getest door productontwikkelaars, chemici en niet te vergeten gebruikerspanels. De mensen die ermee moeten werken (ook jij dus) staan daarbij voorop.

2) Door een doordacht programma van begeleiding en permanente educatie. Er is altijd wel iets dat we kunnen toevoegen aan je vaardigheden en je technische kennis. Die mogelijkheden krijg je ook. Ook dat maakt het verschil. Als je reeds succesvol bent in je salon, dan doet Young Nails daar een (grote) schep bovenop. Als je nog niet succesvol was, dan zal Young Nails voor jou het verschil gaan maken. Dat is beloofd, of anders geld terug!

Young Nails heeft al heel lang één heel belangrijke slogan: It’s all about you ! Alle producten zijn en worden ontwikkeld vanuit het belang van degene die ermee moet werken. Niet vanuit een commercieel belang. Van belang is niet wat de fabrikant ermee ‘kan verdienen’, maar of het toegevoegde waarde heeft voor de salon. Het enige wat de productontwikkelaars zich bij Young Nails afvragen is: wat levert het op voor de klant (de salon) ? It’s all about you wordt dus voor 1000% waargemaakt. Voor veel stylistes zal dat verdacht klinken……totdat ze het zelf hebben geprobeerd.

In een vrij korte tijd is in de Benelux een groot aantal ervaren stylistes overtuigd van de kracht van de producten. Dat kun je overal natrekken. De reden dat het dealernetwerk explosief is gegroeid heeft te maken met: TOPKWALITEIT en HOOGWAARDIGE BEGELEIDING. Het is niet alleen een succesverhaal in de Benelux. Voordat het een succes werd in Nederland en België zijn er wereldwijd al topstylistes overtuigd van de kracht, het gemak en de kwaliteit van de producten van Young Nails. Daarom geldt: niet tevreden, geld terug* ! Eenmaal een poedertje en een liquid geprobeerd (of de sublieme gel) en er is geen weg meer terug. Je hoeft het niet te geloven, maar er is werkelijk geen enkel ander merk dat zich kan meten met de producteigenschappen van Young Nails.

Young Nails is gemaakt door en voor nagelstylistes. Ben jij inmiddels toe aan een product dat écht zorgt voor resultaat, dat écht altijd klaar staat met - gratis -professionele ondersteuning, dat in tijden van crises - écht - het verschil maakt door een ongeëvenaarde kwaliteit? Als je er open voor staat laat ik je kennismaken met producten waar de concurrentie alleen nog maar van droomt. Écht waar. Young Nails heeft heel veel topproducten in het assortiment. Ten behoeve van de salons en hun websites lichten we er hier één uit

Proteinbond
Tevreden klanten door wondermiddel?
We willen allemaal het beste voor onze klanten. Het beste bieden leidt tot tevreden klanten. Tevreden klanten komen weer terug, en alléén klanten die terugkomen maken ons inkomen. Dat geldt universeel, niet alleen in de nagelbranche (een klant één keer bedienen kan iedereen, vasthouden is de kunst). We zijn daarom heel blij dat veel Young Nails producten het verschil maken, dat helpt absoluut. Maar er is één groot succesnummer dat niemand mag missen: onze PROTEINBOND, goed voor de nagel én een super hechting. Een product waarmee alleen maar gescoord kan worden, door iedereen. PROTEINBOND is enig in zijn soort, er is geen product op de markt dat hetzelfde kan of doet. Het is geen primer, het is geen lijm, wat is het wel?


Primers kun je weggooien (besparen!)
Wereldwijd (ook in Nederland en België) zullen de nagelstylistes die het kennen dat ‘wondertje’ absoluut onderschrijven. Het ‘wonder’ is namelijk dat een heel klein beetje PROTEINBOND al je hechtingsproblemen oplost. PROTEINBOND is dus het absolute hechtingsmiddel. Het werkt ook met gels, en het zorgt er zelfs voor dat nagellak beter blijft zitten.


Nooit meer hechtingsproblemen!
Geen schadelijke zuren
Als je denkt geen problemen te hebben met hechting –wat vrijwel ónmogelijk is- wat biedt PROTEINBOND je dan nog meer? PROTEINBOND brengt de nagel in een betere conditie. Hoe? Allereerst kun je je primer weggooien, die heb je niet meer nodig. (scheelt ook geld) Primers bevatten zuren en kunnen op de lange termijn de natuurlijke nagel aantasten. Sommige –agressievere- primers maken zelfsminuscuul kleine gaatjes in de nagelplaat. PROTEINBOND is gegarandeerd ZUURVRIJ.


Enige bindmiddel op de markt dat de nagelconditie verbetert
Conditie nagelbed verbetert!
Hierdoor zal de natuurlijke nagel op termijn minder leiden onder het gebruik van de nagelextensies. PROTEINBOND vervangt dus niet alleen alle primers, het is gewoonweg beter voor de nagel ‘onder’ de extensie, de zo kostbare natuurlijke nagel.


Let op: er zijn producten (acryl en gel) op de markt die ‘zonder primer’ gebruikt kunnen worden. Wees op je hoede: de primer zit daar IN je product en de natuurlijke nagel wordt dan dus blootgesteld aan dezelfde schadelijke zuren. (neem in dat geval een andere liquid als je overstapt op de PROTEINBOND)


Young Nails is een topproduct die zich zelf bewijst. Tevens kan Young Nails u zeker helpen uw salonwerk te verlichten en interessanter te maken! Daarom bieden wij de mogelijkheid aan gecertificeerd nagelstylisten om een gratis workshop te volgen om de producten van Young Nails uit te proberen. Interesse? Neem dan contact met ons op.


© 2020 Sky High Naildesign opleidingen Almere en omstreken, it's all about YOU | Disclaimer | Powered by Codestream 3.8.1